Szervezés

KredivaSzervezes
Konzultációtól a kivitelezésig. Az első 30 perces konzultáció díjmentes, melynek során kiderül, hogy az együttműködés megszületik vagy sem. A további szervezési folyamatról részletes ajánlatot kap az ügyfél.
KredivaHelyszin

Helyszín

Exkluzív helyszínt ajánlok a programhoz vagy rendezvényhez, valamint külön kérésre, elképzelés alapján felkutatom a legmegfelelőbbet.

Dekoráció

KredivaDekoracio
Az esemény profiljának és az ügyfél álmainak megfelelő élővirágos, selyemvirágos és anyagozással megoldott helyszíndekorálás, melynek a fantázia sem szabhat határt.
KredivaAjandek

Ajándék

Lepje meg vendégeit, szeretteit, ügyfeleit exkluzív ajándékokkal, csomagokkal, melyeket az Ön igényei alapján állítunk össze. Legyen az virág, édesség, finom ital, ékszer vagy kedves és hasznos ajándéktárgy - elegáns csomagolásban adhatja át meglepetését.

Catering

KredivaCatering
Rendezvényének vagy ünnepélyes eseményének attrakciójaként vendégelje meg meghívottait egy állófogadáson finom falatkákkal, koccintsanak egy frissítő itallal, kápráztassa el őket különleges desszertekkel!
KredivaMusor

Műsor

Eseményének fényét emelve szóljon igényes háttérzene, szórakoztatásként hangozzék el egy vicces kis előadás, akár egy csengő énekszó, vagy perdüljenek táncra tehetséges művészek.

Fotózás/Videózás

KredivaFotozasVideozas
Örökítse meg rendezvényét, esküvőjét vagy reklámozza márkáját a lehető legminőségibb módon. Mi ebben mind segítünk fotók, illetve videók formájában.
KredivaAjandek

Nagy Nap Coaching

.